måndag, maj 22, 2006

Konsert och kräkkalas

Söndag och ute på lokal med jobbet. Eller, jobbet fick faktiskt mestadels sköta sig självt (vilket gick oerhört bra vad jag kunde döma av applåderna) eftersom jag satt i ett angränsande rum och babblade med två trevliga bloggande töser. Mycket oseriöst babbel blev det men en hel del seriöst också, ett par öl och jag såg någon som slurpade i sig en GT (inga namn, inga namn!). Efter uppbrottet var det så meningen att jag skulle gå in och i alla fall lite snyggt försöka avsluta det jag var där för att göra, d v s representera arbetet, men det sattes det ganska snart stopp för. Mitt under ett intensivt "terapi-samtal" med en artist, kommer ett SMS: "Hon spydde nu...".

Det var bara att svepa den sista skvätten öl, försöka dämpa sin snabbt uppblossande kräkfobi och kasta sig i en taxi. Det värsta var avklarat när jag kom hem. Det var moppat, städat torkat och tillsnyggat och Blomman hade hämtat sig från den värsta chocken. Visst kom det mera kräks efter någon timme, men det var bara vatten och det grejade hon, stora tjejen, att göra i en hink utan att "spilla" en droppe eller ens fälla en tår. För att ha en mamma med tok-kräkfobi är hon grymt lugn och cool.

4 Comments:

At 10:44 fm, Anonymous Anonym said...

Kanske har blomman botat din kräkfobi...utan att du märkt det?
Det är därför allt går lättare nu för båda två!:-)

 
At 10:46 fm, Blogger Batbut said...

Du växer hela tiden gumman! Nu klarar Du kräket, inte mycket fobier kvar att jobba nu inte... Tack för igår! Jag tyckte du gjorde ett kanonjobb....*sS

 
At 11:04 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Kapple: Ja, det kanske finns hopp om livet!

Batbut: Tack. Och tack själv!

Sandra: OK, här följer en omformulering som är något mer rättvis: Mycket seriöst babbel blev det men en hel del oseriöst också, ett par... osv.

 
At 12:46 em, Blogger Humlan said...

Tre kloka kvinnor slår ihop sina huvuden... tror nog att det blev lite av allt! Allvar och skratt i en bra blandning...

Lär av Blomman, du kan klara av det!

 

Skicka en kommentar

<< Home