fredag, januari 20, 2006

Dotter med hockeyintresse

En gång Djurgårdare...Dottern var med sin pappa på ishockeymatch i veckan. Hon är, liksom sin far (och sin mor också, för den delen), stort och hängivet Djurgårds-fan. Redan som knapp tvååring kunde hon sjunga "Klockan slår, klockan slår, Djurgår'n gjorde mål!" och göra vågen.
På matchen senast gick munnen på henne, i ett. "Vad gör dom nu, pappa?", "Vad är det där, pappa?". Och pappa förklarade och undervisade i hockeytermer. Efter en stund blev en spelare utvisad, och skickades till utvisningsbåset. "Varför får han sitta där, pappa?". "Han gjorde något dumt", förklarade pappa. Lite senare passerade ett par poliser förbi och pappa pekar och säger: "Titta, där går ett par poliser!", varpå körsbärsblomman med stora ögon undrar: "Ska dom hämta han som gjorde nå't dumt nu?".

Imorgon åker sambo/pappa till Cannes. Jag och vår dotter går på hockeymatch i Globen.

4 Comments:

At 10:48 em, Blogger Batbut said...

jaha ja! Visste väl att det fanns någon avigsida med Dig. DJURGÅRDEN?!?!?! Vet hut människa! Btw, hakar kattkäring/tanten/kvinnan/flickan/donnan/bruden/smulan/tösen etc
med på "du vet vad"?

 
At 10:52 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Batbut: tänk om jag tappar mina läsare nu, när jag har "klivit ur garderoben"? ... Btw, jag vet inte om kattkäring/tanten/kvinnan/flickan/donnan/bruden/smulan/tösen etc hakar med på "jag vet vad"... Hon är en oerhört hårt arbetande kvinna, men med lite lock och pock kanske...?

 
At 11:26 em, Blogger Batbut said...

men tänk vilken utmaning hon kan få, att träffa en livs levande fladdermus! Och en bitchig sådan. Så kan hon och jag tävla om vem som är värsta bitchen *S*

 
At 9:08 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Batbuttan: Jag ska ta henne under behandling. Hon kommer så sällan ut bland folk. Och vad skulle väl vara bättre än detta tillfälle...?

 

Skicka en kommentar

<< Home