tisdag, juli 26, 2005

Södersjukhuset

Har just talat med en sköterska på SöS, som rådde mig att köra in honom till sjukhuset redan ikväll. Det kan vara en stroke på gång.

Jag ska strax åka över och hämta honom, väntar bara på lånebilen.

Nu är det dags att agera som en vuxen, Biggis...

5 Comments:

At 11:15 em, Blogger Vi på Kantarellen said...

Nääääääääää.....

 
At 11:45 em, Blogger Batbut said...

Biggis, håller tummarna för Dig. Men kom ihåg en sak - inget dåligt samvete oavsett vad han drabbats av. Hjälp honom praktiskt, men ta inte på Dig ansvaret. Det är INTE Ditt fel! Min mamma råkade ut för en anerysm (i hjärnan) och höll på stryka med. Guilt trippen kördes i 180 då och jag önskar jag satt foten i backen tidigare. Så återigen; gör det Du känner att Du behöver men ta inte på Dig ansvaret eller få dåligt samvete (lätt att säga, jag vet). Tänker på Dig!

 
At 12:09 fm, Anonymous Anonym said...

Åhnej, lider med dig, Biggis. Min mamma fick stroke i julas, och jag förstår hur du känner; att man måste agera vuxet. Hoppas av hela mitt hjärta att det ordnar sig för dig och din pappa.

Stor kram
/Anna

 
At 7:52 fm, Blogger Ilva said...

Jag forstar dig ocksa, min mamma fick Alzheimer ratt tidigt i sitt liv och nu har min pappa fatt ett annat demenssyndrom, det ar sa jobbigt att se hur de tappar kontakten med verkligheten, man star hjalplos bredvid... Haller med Batbut, ta inte pa dig skuld som inte finns, det har ar grejer som ligger langt utanfor vad vi kan gora nagot at, det ar helt enkelt LIVET som blir sa. Och ofta ar det jobbigare for de anhoriga nar hjarnan paverkas.

 
At 11:45 fm, Blogger maruschka said...

Tänker på dig...*kraaaaam*

 

Skicka en kommentar

<< Home