tisdag, juni 10, 2008

Ont i ögat

Min vagel har lämnat mig. Utan att lämna minsta spår av saknad efter sig.
Istället har en ögoninflammation från helvetet drabbat Lilla Körsbärsblomman, så pass att hon inte ens får vara (fattar ni? "vara"? "...infektion" "som varar..." äh, sorry, det var inte ens kul...) på dagis. Jag blev uppringd strax efter lunch (paniken man får när dagis ringer är gigantisk!) och ombedd att hämta - ögonaböj.
Nu har det visat sig att Noviform, den där braiga salvan mot ögoninflammation, inte går att uppbringa på ett endaste apotek i hela Sverige. Så det blir till att skölja med koksaltlösning och dutta med koksaltvåtservetter.

Håhåjaja!

Etiketter:

5 Comments:

At 8:14 em, Blogger Cicki said...

Stackars lilla körsbärsblomman. Det låter inte kul, det där.

 
At 10:48 em, Blogger e said...

Men vilket meck. Är det högsäsong på ögoninflammationer och därmed slutsålt eller? Hoppas hon blir frisk snart.

 
At 5:55 em, Anonymous Anonym said...

Cicki: Näe, det är inte kul alls. Särskilt inte inatt, när hon vaknade och fick panik för att det gjorde ont och hon inte fick upp ögonen...

E: Det verkar vara något som går... Jag vill inte ha det, tack. Kan du uttala någon besvärjelse eller så? Tack, hon är redan på bättringsvägen.

 
At 5:24 em, Blogger S. said...

Min kompis apotekaren säger att Noviform är totalt värdelös. Att den dessutom är antibakteriell, eller vad den nu är, i sån liten utsträckning att det inte är lönt. Apoteket gör själva nån salva som heter nåt med o...hm,...finns på hemsidan. Den är inte alls lika smetig och funkade iaf bra när jag hade en vagel under ögonlocket. Hoppas barnet är friskt snart!

 
At 10:01 fm, Anonymous Anonym said...

S: Tack för tipset om O... nånting. Ska verkligen kolla upp det till nästa gång, även om det gav med sig utan medicinsk behandling (vilket jag tycker är bättre).

 

Skicka en kommentar

<< Home