lördag, juni 14, 2008

Om den jag är och borde (kanske) vara

Ibland, när jag var lite yngre, kunde jag - på fullt allvar - gå omkring och fundera på om dom helt enkelt inte skrivit fel år i min födelseattest. Att dom istället för en sjua fick något slags hjärnsläpp, gjorde en dundertabbe och skrev en sexa, för att skoja till det lite...

Ibland slås jag av det där, särskilt när omogenheten och mitt ovuxna, barnsliga beteende och mitt inte speciellt ansvarsfulla och världsförbättrande jobb påminner mig. Snart, om några månader, fyller jag fyrtiosju, men det går inte in i skallen på mig. Och kul har jag också, vuxna kvinnan! Fy mig!

6 Comments:

At 11:38 fm, Blogger PGW said...

47?! Du skojar? Till alla som inte sett gammelmamman så kan jag intyga att hon inte kommer se ut som 47 på väldigt många år än!

 
At 12:04 em, Blogger e said...

40+ och har roligt, skäms på dig. Fram med knypplingen omedlebums! Hur skulle det se ut om alla sprang omkring på det viset ;)

 
At 12:05 em, Blogger Lyckliga Grodan said...

go for it..
jag är bara några år efter..
men jag har en känsla av att det liksom blir bättre och bättre..

 
At 12:16 em, Blogger Cicki said...

Förstår precis vad du menar. Jag har i hela mitt liv haft samma problem. I sommar fyller jag 59 men kan själv inte ens tänka tanken att jag är så gammal. Mitt kropp har hunnit ifatt åldern. Den både är och ser sliten ut. Men inne i huvudet stämmer det inte med åldern. Så numera lever jag ett personlighetskluvet liv. En kropp som är gammal och resten ungt (ev t o m omoget)....:-) Fortsätt du att ha kul, både på jobb och i vardagen.

 
At 9:23 em, Anonymous Anonym said...

Förstår precis... Jag frågade min mamma idag faktiskt om hon är säker på att jag inte har blivit utbytt på något sätt... För inte fan är jag över 40... :)

 
At 9:13 fm, Anonymous Anonym said...

PGW: Det var inte så att jag med mitt inlägg var ute med håven på något vis, men komplimanger och smicker är alltid trevligt. Tack!

E: Knyppling låter kul! Jag ska se om jag kan knyppla en rullator, för framtida bruk.

Lyckliga Grodan: Jag kör tills jag stupar. Du med! För det blir bara bättre och bättre!

Cicki: Personlighetsklyvning är bra, så länge man har koll på den. Låt oss fortsätta ha kul, tycker jag!

Mimmi: Det måste varit något i dricksvattnet på 60-talet... :-)

 

Skicka en kommentar

<< Home