onsdag, januari 30, 2008

Huller om buller

Jag tillåter mig själv en kort fikapaus och lite sitt-på-rumpan-vila. Det får bli lite små funderingar och reflektioner så här strax innan förmiddag blir eftermiddag.


...egentligen fattar jag inte varför man måste betala trängselskatt när man åker ut från stan. När man åker in är ju en sak, man vill ju ha bort bilarna från innerstan och då ska jag få betala avgift om jag är dum, dum, dum nog att ta bilen dit. Men när jag åker därifrån?

...jag står med i tacklistan på en ny skiva! Det är lite, lite magiskt att stå omnämnd och tackad (so very much, också) i den lilla listan i CD-konvolutet. "Syns man så finns man", eller hur var det?

...ibland undrar man lite över virriga journalister. Först missar han en intervjutid, får en ny tid dagen efter och ringer upp mig i tron att jag är artisten. Väntar på att jag ska förmedla numret till artisten, trots att han sitter med mitt mail uppslaget på skärmen, där numret han ska ringa framgår tydligt och klart. Lam, eller?

...om ett par veckor ska jag på releasekalas. Då vill jag ha champagne, men det är nog för mycket begärt. Men jag vill att artisten ska ha utsläppt hår, för då är han jättevacker.

Etiketter:

2 Comments:

At 10:32 em, Blogger Batbut said...

Sicken tur att jag hinner gå till frissan innan! Ett snabblyft också kanske?

 
At 11:02 fm, Anonymous Gammelmamman said...

Batbut: ...ja, annars har vi ju alternativet badmössa som nämnts tidigare... Och det där med lyft. Jag kan lyfta dig, anytime. Ju verkar ju inte väga speciellt mycket... höhöhö.

 

Skicka en kommentar

<< Home