torsdag, juni 21, 2007

Skvaller

Rent ut sagt:
Fy faaan, vad jag är trött på skvaller! Det startas äckliga skvallersajter överallt, där skribenterna kastar ur sig lösa rykten, bilder på a-, b-, c- och ö-kändisar i mer eller mindre smickrande situationer och positioner. Dessutom ljugs fejkade "skandalnyheter" ihop i parti och minut. Jag tänker inte länka till någon av dessa äckliga sajter, för jag tycker det är den sämsta sortens journalistik som finns och ju färre besökare, desto bättre.

Jag har härmed fattat ett arbetsmässigt beslut - jag kommer strida för att "mina" artister aldrig någonsin ska behöva synas i dylik media. Till och med en av våra kära kvällstidningar, som nuförtiden borde titulera sig "skvallertidning", ligger på bojkottlistan.

Etiketter:

2 Comments:

At 5:46 em, Blogger Unknown said...

Det finns en slags illvilja inbakad i märgen på somliga människor. Något som gör att de får näring av snaskiga påhitt. En defekt som gör att de konskevent väljer att tro de mest konstiga rykten framför det sunda och realistiska.

Jag har en uppdragsgivare som är lite känd och därmed råkar ut för alla möjliga skriverie, så jag får en liten portion av det du beskriver. Vilket får mig att undra över hur de stora kändisarna står ut.

 
At 10:01 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Åsa: Ja, det är det verkar vara någon slags genetisk defekt som gör att man tycker att det är otroligt mysigt att vältra sig i skvaller och rykten och gärna ser till att starta några egna. Mediavärlden blir bara hemskare och hemskare...

 

Skicka en kommentar

<< Home