onsdag, juni 20, 2007

En känsla av...

1) Dagens "känns inte helt ok i magen"
Sa under ett telefonsamtal igår preliminärt ja till ett fem veckors jobb för nästan inga pengar alls. När jag på mailen imorse fick svart på vitt hur ruttet avtalet egentligen var, mailade jag och sa nej tack. Möjligen sitter han nu och kokar av ilska, och tycker att avtalet redan var klappat och klart. Jag är inte riktigt säker på var jag har den här killen och det känns inte helt ok. Nåväl, det lär visa sig.

2) Dagens "ser fram emot"
Härom veckan hörde jag en bekant röst på radion. En kille som jag lärde känna för flera år sedan, när jag jobbade på Det Stora Skivbolaget. Han jobbade som producent på S*R på en lokalstation nedåt landet, en ung och framåt kille. Vi fortsatte hålla kontakten, träffades några gånger, tog en fika ibland. När jag slutade, upphörde även vår kontakt. Vet att hans karriär fortsatte till radion i Stockholm och, tydligen, därefter vidare till SvT.
Nåväl, när jag hörde den så bekanta rösten, skickade jag honom ett kort mail (det lustiga var att jag bara ett par dagar innan skänkte honom en tanke och undrade lite över vad han möjligen kunde pyssla med nuförtiden). Fick strax ett glatt mail tillbaka, och efter lite mailväxling fram och tillbaka bestämde vi lunch. Som blir av idag. Ser fram emot att träffa honom. Undrar hur mycket som hänt på nästan femton år...

3 Comments:

At 3:34 em, Blogger Vi på Kantarellen said...

Och om han fått "airbag" och blivit skallig. :-)

 
At 4:01 em, Blogger Humlan said...

Du har tillräckligt med erfarenhet för att magkänslan ska vara en viktig faktor i dina beslut. I den känslan finns all din kunskap och alla dina erfarenheter, allt det som man ibland kallar "tyst kunskap".
..sedan är det alltid roligt att se om man hade rätt!

Hoppas lunchen blev lyckad!

 
At 11:46 fm, Blogger The Female Dinousaur said...

Mamselamsen: Ett av dina påståenden var rätt, faktiskt. Men det var på gång redan när vi lärde känna varandra, så jag är inte förvånad.

Humlan: Ja, den blev lyckad och det var jättetrevligt! Dessutom pratade jag med den potentiella kunden under eftermiddagen, och det var "no hard feelings". Så jag är glad igen.

 

Skicka en kommentar

<< Home