torsdag, november 09, 2006

Ute och slarvat, igen

Ont i håret och i magen. Med risk för att stöta sig med eventuella äckelmagade människor: Varför blir man så himla kass i kistan dagen efter man haft en kväll på stan? Det bubblar och jäser (åhå... öl drack jag ju... jäsandet kan ha med den brygden att göra, kanske?) och låter där inne och nu kan jag inte skriva mer om det utan att bli onödigt äcklig. På något konstigt vis är det ändå värt det, eftersom man oftast hade väldigt trevligt den där kvällen. Igår var inget undantag.
Releasespelning på Söder. Igen. Fast inte på samma ställe och inte alls samma typ av musik som förra gången. Det här kändes lite mer 'min melodi'. Lite halvdeppig pop men ändå up-tempolåtar. Gick bra att dricka öl till, kan avslöjas. Mycket prat, lite branschskvaller (vet t ex att en hyfsat känd artist just nu sitter och skriver på en bok som kan röra upp lite heta känslor i det musikjournalistiska ledet) och mycket skratt. Och lite goda råd och tips kring arbetet. Och så lite mer öl.

3 Comments:

At 3:22 em, Blogger Bloggblad said...

Såna problem brukar jag inte få efter fester (oj, vad präktig jag låter!) men jag får svårt att somna... Blir alltid uppvarvad om det är kul, och har svårt att varva ner eftersom jag är kvällspigg ändå.

Men jag tycker förstås vääääldigt synd om dig som varit ute och haft kul... :)

 
At 7:26 em, Blogger Humlan said...

Jag försöker föreställa mig halvdeppig, up-tempopop... det ramlar väl ner någon krona tillslut.
Tänk att skvaller gör mig så nyfiken... nu funderar jag på vem... vad... vadå... Hihi, du kan nog sälja in boken hos mig när den kommer!

 
At 2:42 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Bloggblad: Såna här problem VILL man inte ha efter fester. Det var ju så kul - kan det inte vara lika kul dagen efter också?

Humlan: Hihi. Den som lever får se. Vem det är, alltså...

Sellergren: Åh, man tackar. Ett initerat utlåtande. Stackars mina bakterier, och stackars min mage. Bäst att ta det lite lugnt ett par dagar...

 

Skicka en kommentar

<< Home