torsdag, december 06, 2007

Rolig radio

Bilradion är ständigt inställd på Svenska Favoriter, 101.9, allt enligt dotterns önskemål. På väg till dagishämtningen var det dags för programpunkten "Dagens val". Jonas Gardell blev uppringd och fick prata om vad han är aktuell med just nu. Det hela skall avslutas med att den aktuella gästen väljer en låt som han eller hon vill höra.

Jonas Gardell är väl inte dummare än att han önskar sin senaste singel. Musikläggarna på kanalen verkar inte ha den på sin spellista, och programledaren krävde honom på en annan önskning. Men se, det ville inte Jonas. Han insisterade. "Ringer ni upp mig för att få mig att önska en låt... osv". Vilket jag ju kan hålla med om. Programledaren höll masken och fortsatte att be om en alternativ önskelåt. Jonas vidhöll sin ståndpunkt och blev surare och surare och samtalet avbröts till slut. Programledaren fick till slut ge sig och spelade ungefär 30 sekunder från hans senaste singel och avslutade med dräparen: "Här var alltså Jonas Gardells val... men nu lyssnar vi inte mer på den skitlåten"...

Etiketter:

2 Comments:

At 5:44 em, Anonymous Anonym said...

Herregud, så oproffsigt! Av programledaren, alltså! "Morskan"

 
At 12:52 fm, Anonymous Gammelmamman said...

Morskan: Tycker ju faktiskt att dom också hade kunnat informera honom innan, om att det inte gick att önska sina egna låtar... Fast det var så roligt, dråpligt och pinsamt - dagens asgarv!

 

Skicka en kommentar

<< Home