torsdag, juni 07, 2007

Rockar och rullar

Det rullar i rekordfart, jag blir snart fartblind av alla möten och förfrågningar. Samtidigt gör det mig lite rädd. Rädd att jag ska ta på mig för mycket, rädd att göra ett dåligt jobb, rädd för så mycket. Rädsla som ibland kanske är omotiverad men som ändå finns där.

Har blivit kontaktad av ett stort majorbolag som vill att jag ska projektjobba, antingen som 'fast anställd' i 3 månader (75%) eller på fakturering, under hösten. Tar jag det, innebär det att jag inte kommer att kunna ta några egna projekt då. Jag har fram till onsdag nästa vecka på mig att bestämma mig. Åh, vad jag önskar att Liten Söt Sambo fanns här, så jag kunde diskutera med honom. Han är så bra på att ge råd. Men honom får jag vänta på tills på söndag, eftersom han befinner sig i Sölvesborg på den där hårdrockiga festivalen. Och jag undrar om han kommer att vara i diskussionsvänligt skick när han kommer hem...

Etiketter:

1 Comments:

At 10:51 em, Blogger Humlan said...

"Diskussionsvänligt skick" är nog inte det skick man brukar vara i när man kommer från en festival.. skulle tro att det även gäller när man har jobbat.
Svåra beslut, men samtidigt trevliga problem. Hoppas du hittar svaren!

 

Skicka en kommentar

<< Home