måndag, juni 26, 2006

Människor jag mött som berört mig, del 75

Han hette Christian. Vi hade en relation, som av flera anledningar aldrig blev ett förhållande, utan mer bara en helt vansinnig, känslostormande förbindelse. En sån där kille som man kan sortera in i facket "om inte OM hade varit".
Eftersom han inte kom från Stockholm, sågs vi inte många gånger, men varje gång vi möttes, fick hans blick mig att få hjärtklappning och jag fick ingen styr på orden. Under en vild och galen sommar, på Hultsfredsfestivalen, stal vi ett hett dygn tillsammans och jag gjorde saker som jag kanske inte borde gjort, men som jag bara inte kunde låta bli.
Ett par månader senare vågade jag mig äntligen ur förhållandet jag befunnit mig i de senaste åtta åren. Självklart fanns Christian i mina tankar, men pga ett uppsagt mobiltelefon-abbonnemang och lite oflyt, fick vi aldrig kontakt med varandra.

Varje gång jag lyssnar på Håkan Hellströms platta "Känn ingen sorg för mig Göteborg" får jag en bitterljuv känsla av förbjuden frukt och otyglade, heta känslor. Varje låt på skivan är som ett soundtrack till den perioden av mitt liv, varje låt har ett dolt budskap om hur jag mådde då och Kärleken till Christian.

4 Comments:

At 6:17 em, Blogger Humlan said...

...en sådan som man alltid minns... Kanske är det för att det inte blir något avslut, som det på något sätt hänger kvar i minnet extra tydligt? *suckar och minns*

 
At 9:06 em, Blogger Cornelia said...

Nej just det. Drömmen blir större än den förverkligade drömmen. Och vardagen hinner aldrig ikapp.

 
At 7:47 fm, Blogger Runt 40 said...

spela lite 80tals-Ratata för mig och jag åker rakt in i känsloorkan

 
At 10:53 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Humlan: Saker KRÄVER avslut. Allt kräver avslut. Annars går man där och undrar: "tänk om...". Tycker mig ana att du har en del ouppklarat också... :-)

Cornelia: Precis!

Runt 40: Åh, jag har en hel del Ratata-minnen jag också...

Fru Forsberg: Musik skulle jag aldrig någonsin klara mig utan!

 

Skicka en kommentar

<< Home