onsdag, december 14, 2005

Jag har en plan

Nyårslöfte (avseende jobbet): Hädanefter ska jag författa tids- och handlingsplan på alla projekt jag ska jobba med under -06.
Eftersom jag till mycket stor del jobbar under eget ansvar, blir det en del lösa boliner och ingen talar om för mig vad jag ska göra och hur jag ska göra det. Gjorde en så'n plan för en skiva vi ska distribuera i slutet av januari nästa år, och presenterade denna, enligt mitt tycke, något hafsiga plan för artisterna ifråga, senare samma dag. Dom var grymt imponerade och blev extremt glada, och det gav mig en så'n kick att jag härmed avger ovanstående löfte.

Tänk om jag t o m skulle våga starta eget...?

7 Comments:

At 10:19 em, Blogger Batbut said...

Klart Du törs! Du kan! Du törs! Du vill! Se så, kom igen! Biggis - hoppa! Jag tar emot och stöttar i 180!

 
At 10:34 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Åh, tack för peppningen, Batbut! Den behövs om jag överhuvudtaget ska våga tänka tanken fullt ut. Men den har funnits där ett tag nu...

 
At 10:43 em, Blogger Humlan said...

Håller med Battis! Klart du törs! Du vet ju att du kan och du ser ju att dom uppskattar det du gör!

 
At 11:05 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Humlan: Mmmmmm. Jag funderar och jag funderar. Tänk om jag skulle... Men det är så mycket som ska funka, och så ska man ta betalt för sig och SÅNT är jag skitdålig på... Måste prata med någon kunnig människa som jobbar med samma... Johanna, var är du när jag behöver dig som bäst!? :-)

 
At 11:19 em, Blogger Vi på Kantarellen said...

Självklart.... är du bra så kommer kunderna!! Tänk att få tjäna pengar till dig själv!!!!!!!!!!!

 
At 11:24 em, Blogger The Female Dinousaur said...

Mamselamsen: Jaaaa, jag vet! Men det är ju just det - man är ju rädd att pengarna inte ska ramla in... Trots allt så behövs det ju stålars regelbundet varje månad, tyvärr...

 
At 4:40 em, Blogger Lisa said...

att ha eget kan ibland framstå som paradiset. tänk att va sin egen chef! men man ska nog ha en bra buffert. antingen en egen bra ekonomi eller en sambo med bra ekonomi och sen ska han ju vara villig att även du lutar dig på den. sen tycker jag kanske att musikbranschen är extra lurig. det finns så mycket bra artister som aldrig slår. hur mycket man än jobbar med dem liksom.

 

Skicka en kommentar

<< Home